mail

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mail Aksara Jawa: (ma)ꦲꦶ (i)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak jimat.








Kata kunci/keywords: arti mail, makna mail, definisi mail, tegese mail, tegesipun mail
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.