main

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

main êngg pc

  1. ngabotohan nganggo kêrtu;
  2. (utawa mainan) dolanan;
  3. wiwit mitongtonake (tmr. tontonan, wayang wong lsp);
  4. tumindak kaya, gawe reka (pokal kang ora lumrah);








Kata kunci/keywords: arti main, makna main, definisi main, tegese main, tegesipun mainBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org