maiti

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

maiti Aksara Jawa: (ma)ꦲꦶ (i)ꦠꦶ (ti)
Lingga:

  1. pc mènèhi pawitan;;
    Kacocogna karo pawitan, pait.
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti maiti, makna maiti, definisi maiti, tegese maiti, tegesipun maiti

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.