maja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maja Aksara Jawa: (ma) (ja)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning wit sarta woh.








Kata kunci/keywords: arti maja, makna maja, definisi maja, tegese maja, tegesipun maja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.