maja-maja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

maja-maja êngg krama/ngoko

  1. pantês, kaya ing samêsthine;
  2. (utawa maja-maja-e) pantês bae, mêsthi bae







Kata kunci/keywords: arti maja-maja, makna maja-maja, definisi maja-maja, tegese maja-maja, tegesipun maja-maja

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.