majan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

majan Aksara Jawa: ꦩꦗꦤ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. ak panggonan tukang mêdêl.








Kata kunci/keywords: arti majan, makna majan, definisi majan, tegese majan, tegesipun majan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org