mak kêndhêlong

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mak kêndhêlong
Lingga: (kêndhêlong)
krama/ngoko

  1. (sanalika) kêndho mlêngkung (tmr. tali, tampar lsp);
  2. ent gêla, cuwa.







Kata kunci/keywords: arti mak kêndhêlong, makna mak kêndhêlong, definisi mak kêndhêlong, tegese mak kêndhêlong, tegesipun mak kêndhêlong

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.