makan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

makan êngg pc

  1. mangan;
  2. ngêntèkake (wragat, waktu lsp);
  3. mlêbu (manjing) ing;
  4. bisa nampa (piwulang lsp), bisa tumama utawa pasah;








Kata kunci/keywords: arti makan, makna makan, definisi makan, tegese makan, tegesipun makan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org