makan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

makan êngg pc

  1. mangan;
  2. ngêntèkake (wragat, waktu lsp);
  3. mlêbu (manjing) ing;
  4. bisa nampa (piwulang lsp), bisa tumama utawa pasah;








Kata kunci/keywords: arti makan, makna makan, definisi makan, tegese makan, tegesipun makan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.