Menyang kontèn

makan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

makan êngg pc

  1. mangan;
  2. ngentèkaké (wragat, waktu lsp);
  3. mlebu (manjing) ing;
  4. bisa nampa (piwulang lsp), bisa tumama utawa pasah;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti makan, makna makan, definisi makan, tegese makan, tegesipun makan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.