makidhupuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

makidhupuh Aksara Jawa: (ma)ꦏꦶ (ki)ꦝꦸ (dhu)ꦥꦸ (pu) (h)
Lingga:

  1. (Kw) linggih tumungkul urmat bangêt.








Kata kunci/keywords: arti makidhupuh, makna makidhupuh, definisi makidhupuh, tegese makidhupuh, tegesipun makidhupuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org