makluk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

makluk Aksara Jawa: (ma)ꦏ꧀ꦭꦸ (klu)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) titah, tumitah.








Kata kunci/keywords: arti makluk, makna makluk, definisi makluk, tegese makluk, tegesipun makluk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.