maklum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maklum (Ar) krama/ngoko

  1. ak pangapura, apura;
  2. (utawa maklum-e) pc sampeyan apuntên (dene kula botên sagêd nyukani, wangsulan marang wong ngêmis);








Kata kunci/keywords: arti maklum, makna maklum, definisi maklum, tegese maklum, tegesipun maklum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.