makruh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

makruh (Ar) krama/ngoko

  1. pantês ora dilakoni, pantês dicêri-cêri (miturut anggêr-anggêr Islam);
  2. êngg pc rada mangkêl.








Kata kunci/keywords: arti makruh, makna makruh, definisi makruh, tegese makruh, tegesipun makruh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.