maksud

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

maksud Aksara Jawa: [[ꦩksuꦢ꧀| (ma)ksu (ksu)ꦢ꧀ (d)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) karêp, têgês (surasa);







Kata kunci/keywords: arti maksud, makna maksud, definisi maksud, tegese maksud, tegesipun maksud

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.