maku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maku Aksara Jawa: (ma)ꦏꦸ (ku)
Lingga: krama/ngoko

  1. nganjingake lsp. nganggo paku;;
Kacocogna karo paku.








Kata kunci/keywords: arti maku, makna maku, definisi maku, tegese maku, tegesipun maku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.