makung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

makung Aksara Jawa: (ma)ꦏꦸ (ku) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) sêngsêm, kedanan;;
Kacocogna karo kung.








Kata kunci/keywords: arti makung, makna makung, definisi makung, tegese makung, tegesipun makung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.