malad

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

malad
Lingga:(Kw)

  1. murub, mêngangah;
  2. enr. mêmpêng bangêt, dêrêng bangêt, kêpengin bangêt;







Kata kunci/keywords: arti malad, makna malad, definisi malad, tegese malad, tegesipun malad

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.