malah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

malah krama/ngoko

  1. (utawa malah uga êngg) luwih-luwih uga ...;
  2. kêjaba iku uga ...;
  3. nanging (kosok baline).








Kata kunci/keywords: arti malah, makna malah, definisi malah, tegese malah, tegesipun malah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.