malang-gambuhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

malang-gambuhi Aksara Jawa: ꦩꦭꦁꦒꦩ꧀ꦧꦸꦲꦶ
Lingga: (gambuh)

  1. pr bêbojoan sing lanang kalah gêdhe tinimbang sing wadon.









Kata kunci/keywords: arti malang-gambuhi, makna malang-gambuhi, definisi malang-gambuhi, tegese malang-gambuhi, tegesipun malang-gambuhi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org