malari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

malari Aksara Jawa: (ma) (la)ꦫꦶ (ri)
Lingga: (malar)

  1. ak ngrêsaya, njaluk tulung;;
Kacocogna karo palar.








Kata kunci/keywords: arti malari, makna malari, definisi malari, tegese malari, tegesipun malari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.