malati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

malati Aksara Jawa: ꦩꦭꦠꦶ
Lingga: (walat)

  1. (yèn dicamah) njalari kacilakan;








Kata kunci/keywords: arti malati, makna malati, definisi malati, tegese malati, tegesipun malatiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org