malaya

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

malaya Aksara Jawa: (ma) (la) (ya)
Lingga:

  1. (Kw) (araning) gunung.







Kata kunci/keywords: arti malaya, makna malaya, definisi malaya, tegese malaya, tegesipun malaya

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.