malaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

malaya Aksara Jawa: ꦩꦭꦪ
Lingga:

  1. (Kw) (araning) gunung.








Kata kunci/keywords: arti malaya, makna malaya, definisi malaya, tegese malaya, tegesipun malayaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org