malik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

malik krama/ngoko

  1. kang jêro (ngisor) dadi ana ing jaba (ing dhuwur) uga, dianggo entar;
  2. mluku kang kapindho
Kacocogna karo
  • walik.








Kata kunci/keywords: arti malik, makna malik, definisi malik, tegese malik, tegesipun malik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.