maman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

maman Aksara Jawa: (ma) (ma)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak nyêbut paman;;
Kacocogna karo paman.








Kata kunci/keywords: arti maman, makna maman, definisi maman, tegese maman, tegesipun maman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.