mamar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mamar Aksara Jawa: ꦩꦩꦂ
Lingga: krama/ngoko

  1. ak sumamar, rêmêng-rêmêng.








Kata kunci/keywords: arti mamar, makna mamar, definisi mamar, tegese mamar, tegesipun mamar Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org