mami

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mami Aksara Jawa: (ma)ꦩꦶ (mi)
Lingga:

  1. (Kw) - ku, aku;;
Kacocogna karo kami.








Kata kunci/keywords: arti mami, makna mami, definisi mami, tegese mami, tegesipun mami
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.