mami

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mami Aksara Jawa: (ma)ꦩꦶ (mi)
Lingga:

  1. (Kw) - ku, aku;;
Kacocogna karo kami.








Kata kunci/keywords: arti mami, makna mami, definisi mami, tegese mami, tegesipun mami
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org