mamiti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mamiti Aksara Jawa: (ma)ꦩꦶ (mi)ꦠꦶ (ti)
Lingga: krama/ngoko

  1. pamit marang;;
Kacocogna karo pamit.








Kata kunci/keywords: arti mamiti, makna mamiti, definisi mamiti, tegese mamiti, tegesipun mamiti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org