mamiti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mamiti Aksara Jawa: (ma)ꦩꦶ (mi)ꦠꦶ (ti)
Lingga: krama/ngoko

  1. pamit marang;;
Kacocogna karo pamit.







Kata kunci/keywords: arti mamiti, makna mamiti, definisi mamiti, tegese mamiti, tegesipun mamiti

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.