manèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manèh Aksara Jawa: (ma)ꦤꦺ () (h)
Lingga:

  1. (Kw) batur.








Kata kunci/keywords: arti manèh, makna manèh, definisi manèh, tegese manèh, tegesipun manèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org