manca

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manca Aksara Jawa: (ma)ꦤ꧀ (n) (ca)
Lingga: krama/ngoko

  1. (wong manca, tanah manca, nêgara manca) wêwêngkon ing liya nêgara.








Kata kunci/keywords: arti manca, makna manca, definisi manca, tegese manca, tegesipun manca
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.