mandara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mandara Aksara Jawa: (ma)ꦤ꧀ (n) (da) (ra)
Lingga:

  1. (Kw) macak, dandan.








Kata kunci/keywords: arti mandara, makna mandara, definisi mandara, tegese mandara, tegesipun mandara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.