mandhiri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mandhiri Aksara Jawa: (ma)ꦤ꧀ (n)ꦝꦶ (dhi)ꦫꦶ (ri)
Lingga: (dhiri)

  1. (Kw) ngadêg, madêg;;
Kacocogna karo dhiri.








Kata kunci/keywords: arti mandhiri, makna mandhiri, definisi mandhiri, tegese mandhiri, tegesipun mandhiri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org