manga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manga Aksara Jawa: (ma) (nga)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg mangap.








Kata kunci/keywords: arti manga, makna manga, definisi manga, tegese manga, tegesipun manga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org