Menyang kontèn

manga

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

manga Aksara Jawa: (ma) (nga)
krama/ngoko

  1. êngg mangap.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti manga, makna manga, definisi manga, tegese manga, tegesipun manga

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.