manggis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manggis Aksara Jawa: (ma) (ng)ꦒꦶ (gi)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning wit sarta wohe.








Kata kunci/keywords: arti manggis, makna manggis, definisi manggis, tegese manggis, tegesipun manggis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org