manggistha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manggistha Aksara Jawa: [[ꦩꦁꦒꦶstha| (ma) (ng)ꦒꦶ (gi)stha (stha)]]
Lingga:

  1. (Kw) manggis.








Kata kunci/keywords: arti manggistha, makna manggistha, definisi manggistha, tegese manggistha, tegesipun manggistha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org