mangkok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mangkok Aksara Jawa: (ma) (ng)ꦏꦺꦴ (ko)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. saèm. pinggan nanging luwih cilik.








Kata kunci/keywords: arti mangkok, makna mangkok, definisi mangkok, tegese mangkok, tegesipun mangkok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.