mangku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mangku krama/ngoko

  1. nyèlèhake ing pangkon;
  2. ent ngadhêpake;
  3. ngajangi duwe gawe lsp
Kacocogna karo
  • pangku.








Kata kunci/keywords: arti mangku, makna mangku, definisi mangku, tegese mangku, tegesipun mangku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.