Menyang kontèn

manglar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

manglar Aksara Jawa: ꦩꦁ (mang)ꦭꦂ (lar)
Lingga: (lar)

  1. wis duwé lar tmr. jangkrik, gangsir lsp;;
    Kacocogna karo elar.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti manglar, makna manglar, definisi manglar, tegese manglar, tegesipun manglar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.