mangli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mangli Aksara Jawa: (ma) (ng)ꦭꦶ (li)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning têbu.








Kata kunci/keywords: arti mangli, makna mangli, definisi mangli, tegese mangli, tegesipun mangli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org