Menyang kontèn

mangli

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

mangli Aksara Jawa: ꦩꦁ (mang)ꦭꦶ (li)
krama/ngoko

  1. araning tebu.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti mangli, makna mangli, definisi mangli, tegese mangli, tegesipun mangli

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.