mangling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mangling Aksara Jawa: ꦩꦁꦭꦶꦁ
Lingga:

  1. (Kw) clathu, gunêman;;
Kacocogna karo angling, ling.








Kata kunci/keywords: arti mangling, makna mangling, definisi mangling, tegese mangling, tegesipun manglingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org