mangling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mangling Aksara Jawa: (ma) (ng)ꦭꦶ (li) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) clathu, gunêman;;
Kacocogna karo angling, ling.







Kata kunci/keywords: arti mangling, makna mangling, definisi mangling, tegese mangling, tegesipun mangling

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.