mangmang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mangmang Aksara Jawa: (ma) (ng) (ma) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg rada samar, tidha-tidha.







Kata kunci/keywords: arti mangmang, makna mangmang, definisi mangmang, tegese mangmang, tegesipun mangmang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.