mangsuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mangsuk (Kw)

  1. mlêbu;
  2. pc mlêbu ing agama lsp;
  3. pc cocog bangêt (tmr. panganggo karo sing nganggo);








Kata kunci/keywords: arti mangsuk, makna mangsuk, definisi mangsuk, tegese mangsuk, tegesipun mangsuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org