mangun-kung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mangun-kung Aksara Jawa: (ma)ꦔꦸ (ngu)ꦤ꧀ (n)ꦏꦸ (ku) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) sêdhih dening kêsêngsêm.








Kata kunci/keywords: arti mangun-kung, makna mangun-kung, definisi mangun-kung, tegese mangun-kung, tegesipun mangun-kung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org