Menyang kontèn

mangut

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

mangut Aksara Jawa: (ma)ꦔꦸ (ngu)ꦠ꧀ (t)
krama/ngoko

  1. araning iwak loh.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti mangut, makna mangut, definisi mangut, tegese mangut, tegesipun mangut

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.