manikêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manikêm Aksara Jawa: (ma)ꦤꦶ (ni)ꦏꦼ ()ꦩ꧀ (m)
Lingga:

  1. (Kw)
Kacocogna karo mani, manik.








Kata kunci/keywords: arti manikêm, makna manikêm, definisi manikêm, tegese manikêm, tegesipun manikêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org