manila

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manila Aksara Jawa: (ma)ꦤꦶ (ni) (la)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) intên biru.








Kata kunci/keywords: arti manila, makna manila, definisi manila, tegese manila, tegesipun manila
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org