manila

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

manila Aksara Jawa: ꦩꦤꦶꦭ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) intên biru.








Kata kunci/keywords: arti manila, makna manila, definisi manila, tegese manila, tegesipun manila
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org