Menyang kontèn

manis

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

manis krama/ngoko

  1. êngg legi;
  2. êngg Legi (dina pasaran);
  3. becik utawa ngresepaké (tmr. rupa, wewujudan lsp);
  4. (driji manis, jenthik manis) driji antarané panengah karo jenthik;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti manis, makna manis, definisi manis, tegese manis, tegesipun manis

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.