manis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manis krama/ngoko

  1. êngg lêgi;
  2. êngg Lêgi (dina pasaran);
  3. bêcik utawa ngrêsêpake (tmr. rupa, wêwujudan lsp);
  4. (driji manis, jênthik manis) driji antarane panêngah karo jênthik;








Kata kunci/keywords: arti manis, makna manis, definisi manis, tegese manis, tegesipun manis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.