manja

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

manja Aksara Jawa: (ma)ꦚ꧀ꦗ (nja)
krama/ngoko

  1. êngg gawé tanjan (panjan);;
    Kacocogna karo panja.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti manja, makna manja, definisi manja, tegese manja, tegesipun manja

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.