manjat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

manjat krama/ngoko

  1. munggah (tmr. dalan);
  2. êngg munggah (ing gunung lsp)
Kacocogna karo
  • panjat.







Kata kunci/keywords: arti manjat, makna manjat, definisi manjat, tegese manjat, tegesipun manjat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.