mantar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mantar Aksara Jawa: (ma)ꦤ꧀ꦠꦂ (ntar)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak mèntèr.





Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Kata kunci/keywords: arti mantar, makna mantar, definisi mantar, tegese mantar, tegesipun mantar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.