mantega

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mantega Aksara Jawa: (ma)ꦤ꧀ (n)ꦠꦺ (te) (ga)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak mêrtega.








Kata kunci/keywords: arti mantega, makna mantega, definisi mantega, tegese mantega, tegesipun mantega
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.