mantega

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mantega Aksara Jawa: (ma)ꦤ꧀ (n)ꦠꦺ (te) (ga)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak mêrtega.







Kata kunci/keywords: arti mantega, makna mantega, definisi mantega, tegese mantega, tegesipun mantega

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.