manuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

manuk (ma)ꦤꦸ (nu)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko manuk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bangsaning kewan iwèn







Kata kunci/keywords: arti manuk, makna manuk, definisi manuk, tegese manuk, tegesipun manuk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.