manuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manuk Aksara Jawa: (ma)ꦤꦸ (nu)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko manuk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bangsaning kewan iwèn








Kata kunci/keywords: arti manuk, makna manuk, definisi manuk, tegese manuk, tegesipun manuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.